Fit 4 Ever

Sterker - Fitter - Actiever

Over ons

Wat is Fit 4 Ever?

Wij zijn een particuliere sportschool gevestigd in het Centrum voor Reuma en revalidatie (RRR). Wij maken gebruik van moderne apparatuur en bieden u de kans om onder begeleiding te kunnen sporten in de fitnessruimte van het RRR in een ontspannen sfeer en met een leuke groep leeftijdsgenoten.

 

Voor wie is Fit 4 Ever?

Wij zijn een sportschool bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar en voor mensen die klaar zijn met hun revalidatie bij het RRR en graag door willen gaan met trainen. Om de opgedane  fysieke vaardigheden te onderhouden en dus fit te blijven.

Dus heeft u altijd al meer aan beweging willen doen? Dan is dit uw kans!

 

Werkwijze.

Als u besluit bij ons te komen trainen kunt u kiezen uit verschillende dagen en tijden. We werken met trainen per uur. Dit wil zeggen dat u een uur de tijd heeft om lekker te trainen. Wij hanteren een maximum van 8 mensen per uur. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte heeft om te trainen en dat iedere klant volledige aandacht krijgt.

 

Fitness voor de bewoners van het RRR.

Fit 4 Ever biedt in samenwerking met het RRR de bewoners van het RRR de kans om 2 keer per week te komen trainen. Dit doen wij omdat Fit 4 Ever en het RRR er waarde aan hechten dat iedere bewoner ondanks de beperkingen die iemand heeft moet blijven bewegen zo lang het kan.


Extra Fitness voor de bewoners van het RRR.

Fit 4 Ever biedt de bewoners van het RRR tevens de gelegenheid om naast de 2 keer per week die al worden aangeboden nog 1 keer extra te kunnen komen trainen. Dit kan op maandag, woensdag of vrijdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur

 

Personeelsfitness

Werkt u in het RRR? dan biedt Fit 4 Ever u de kans om te kunnen trainen in de fitness ruimte van het RRR. U kunt op 2 avonden per week gebruik maken van de fitness ruimte.